PRESSARIS-Αποκάλυψη: Παγοδρόμιο στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Η κατασκευή ενός παγοδρομίου πίσω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μία από τις επιδιώξεις της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη, της οποίας ηγείται εδώ και έναν περίπου μήνα ο Θωμάς Γιώτας!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ένα τέτοιο έργο θα είχε πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και γι΄ αυτό στα άμεσα σχέδιά τους είναι να προχωρήσουν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Ο χώρος, που θα κατασκευαστεί το νέο παγοδρόμιο, είναι αυτός που υπάρχει δίπλα από το κλειστό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται κάτω και πίσω από τη θύρα 3. Είναι ένας χώρος, που ανήκει στον Άρη και οι άνθρωποι του Α.Σ. θέλουν να τον «εκμεταλλευτούν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εξάλλου, από την στιγμή που ανέλαβε δράση η νέα διοίκηση του Γιώτα επιδίωξη όλων των μελών είναι να βρεθούν τρόποι, ώστε ν΄ αυξηθούν τα έσοδα, προκειμένου αφ΄ ενός να υπάρχει μία καλή λειτουργία του συλλόγου και αφ΄ ετέρου να καλυφθούν «τρύπες» του παρελθόντος.

Όπως είναι γνωστό, η Θεσσαλονίκη διαθέτει μόλις ένα παγοδρόμιο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου και χαίρει της ανταπόκρισης μεγάλης μερίδας κόσμου, που θέλει να πειραματιστεί πάνω στον πάγο. Από την άλλη, καλύπτει και ένα μέρος των αναγκών των ομάδων χόκεϊ των τριών συλλόγων της πόλης, μεταξύ των οποίων φυσικά και ο Άρης.

Συνεπώς, αυτό που σκέφτηκαν στον Ερασιτέχνη είναι να δημιουργήσουν το δικό τους παγοδρόμιο, το οποίο θα χρησιμοποιεί καταρχήν η ομάδα χόκεϊ επί πάγου των «κίτρινων», που σημειωτέον μετράει τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (1989, 1990, 1991, 2011, ενώ ο περσινός τελικός δεν διεξήχθη ποτέ!).

Επιπλέον, θα μπορέσει να φιλοξενήσει και όλους εκείνους, που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον πάγο, φέρνοντας έσοδα στο σύλλογο. Ας μην ξεχνάμε ότι παγοδρόμια, που στήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, κυρίως την περίοδο των Χριστουγένωνν τα προηγούμενα χρόνια, έτυχαν της μεγάλης ανταπόκρισης μικρών και μεγάλων ανθρώπων. Στα συν είναι φυσικά το γεγονός ότι θα κατασκευαστεί σε μέρος πιο προσβάσιμο (συγκριτικά με το Ωραιοκάστρο).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα οι “κίτρινοι” να κινηθούν πιο ενεργά για την πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.

To Top