ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βουτσιάς: «Το καλό κλίμα στην ομάδα βγαίνει και μέσα στο γήπεδο»

Ο Πασχάλης Βουτσιάς έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη το μεσημέρι της Κυριακής στο ματς με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ίδιος μίλησε γι΄ αυτήν την εμπειρία, αλλά και την 11η νίκη των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για την πρώτη εμφάνιση και το παιχνίδι: «Ήταν επιθυμία μου η πρώτη εμφάνιση μου να γίνει μπροστά στο κόσμο της ομάδας και αυτό έγινε ακόμη καλύτερο γιατί ήρθε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυξήσαμε και άλλο τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες».

Για την πρόταση του Άρη: «Δεν σκέφτηκα καθόλου που ο Άρης ήταν στη Γ’ Εθνική. Απλά δέχθηκα την πρόταση».

Για την ομάδα: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και σε αυτό βοηθάνε και ο προπονητής μας αλλά και ο κ. Καρυπίδης και όλα αυτά η ομάδα τα βγάζει μέσα στο γήπεδο. Αυτά όλα μαζί βγάζουν την υγεία που δείχνει η ομάδα».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Κάθε παίκτης είναι καλό να μπορεί ν΄ αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Εγώ θα αγωνιστώ όπου πει ο προπονητής. Χθες, έκρινε ότι μπορώ να βοηθήσω σε εκείνη τη θέση και εύχομαι να ανταποκρίθηκα καλά».

Για το πώς νιώθει που βρίσκεται στον Άρη: «Προσπαθώ να ευχαριστιέμαι τα πάντα στην ομάδα, είτε αυτό είναι προπόνηση, είτε αγώνας, είτε κάποια εκδήλωση της ομάδας. Θέλω να ζήσω κάθε στιγμή».

Για τους Κόκε, Ραούλ Μπράβο, Τάτο: «Είναι ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας και δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνει. Έχουν δείξει τι έχουν καταφέρει. Είμαι χαρούμενος που παίζω για τον Άρη και που προπονούμαι με τέτοιους παίκτες».

Για τη βαθμολογική διαφορά και αν τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν πιο άνετα: «Όχι δεν κοιτάμε τη διαφορά. Στόχος μας κάθε Κυριακή είναι να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια να βγάζουμε και θέαμα στο γήπεδο. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη».

To Top