ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σάκοτα: “Σκεφτόμαστε ακόμα τον Άρη! Δεν παλέψαμε αρκετά”

Η τρικυμία και ο πανικός που επικρατεί στην ΑΕΚ και η γκρίνια για τον Ντράγκαν Σάκοτα και τις επιλογές του μετά την ήττα από τον Άρη ήταν η αιτία για να δώσει συνέντευξη ο Σέρβος τεχνικός στην ιστοσελίδα της ομάδας του! Ο Ντράγκαν Σάκοτα ρωτήθηκε αρκετά για την ήττα της ομάδας από τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί…

Πόσο βαραίνει τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ η ήττα από τον Άρη;

«Κάναμε μια… σκληρή ήττα! Στενοχωρηθήκαμε πολύ. Στενοχωρήσαμε και τον κόσμο μας. Νιώθουμε αυτό το βάρος. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Είχαμε χάσει κι από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη και αντιδράσαμε σωστά. Στα επόμενα ματς ανεξάρτητα από την απόδοση, αν ήταν καλή η λιγότερο καλή, βγάζαμε ενέργεια και μαζέψαμε νίκες. Από κει και πέρα δεν βρισκόμαστε ούτε στο ένα τρίτο του Πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, είναι και προσωπικό θέμα του καθενός χωριστά. Όλοι μαζί θα το δούμε αυτό και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να πάμε για τη νίκη».

Γίνονται ακόμα αλλαγές στην ομάδα…

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα. Αυτές οι αλλαγές θέλουν χρόνο. Δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε προπονήσεις και να βελτιωθούμε μέσα απ’ αυτές λόγω των συνεχών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα γίνει αναγκαστικά μέσω των αγώνων. Θα ψάξουμε την βελτίωση μέσα από τους αγώνες».

Το ψυχολογικό βάρος από την ήττα από τον Άρη πόσο επηρεάζει εσάς προσωπικά;

«Εγώ έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Και θέλω να πω ένα πράγμα: Πάντα, στο τέλος έβγαινε το αποτέλεσμα, που είχαμε αρχικά σχεδιάσει. Εννοείται, ότι νιώθουμε άσχημα. Και προσωπικά εγώ νιώθω άσχημα για την ήττα και την εμφάνιση στον αγώνα με τον Άρη. Νιώθω και νιώθουμε άσχημα κυρίως για τον κόσμο μας. Και γι’ αυτόν που ήλθε στο γήπεδο και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα και γι’ αυτόν, που δεν ήλθε. Ξέρω πώς είναι. Νιώθουμε άσχημα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Σκέφτεστε ακόμη «τι δεν πήγε καλά» στον αγώνα με Άρη;

«Γεγονός είναι, ότι το σκεφτόμαστε. Χάσαμε, όπως χάσαμε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό, που έχει γίνει και με τον τρόπο, που έχει γίνει. Δεν παλέψαμε αρκετά. Μπορούσα να περιμένω κάτι τέτοιο σε κάποια άλλα ματς ίσως, αλλά όχι σ’ αυτό. Και δεν είχε να κάνει με έναν ή δύο παίκτες, που ήταν ας πούμε κουρασμένοι. ‘Όλη η ομάδα έπαιξε χωρίς ενέργεια. Κάναμε κάποια πράγματα, που δεν τα κάνουμε ούτε στις προπονήσεις. Όμως, είναι η ίδια ομάδα, που κέρδιζε πριν. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θα συνεχίσουμε».

 

To Top