Βρέθηκε λύση-ανάσα για να μην χαθεί η ρύθμιση των χρεών!

Μετά την εξασφάλιση της ασφαλιστικής ενημερότητας,όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και μια ακόμη μεγάλη ανάσα στο θέμα της ρύθμισης των χρεών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγο στην Αλκμήνης η διοίκηση κατάφερε μετά από προσπάθειες των τελευταίων ημερών να εξασφαλίσει το ποσό που απαιτείται για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις προς το δημόσιο για τα χρέη από τα προηγούμενα χρόνια.

Το ποσό αρχικά είχε εκτιμηθεί στις 200.000 ευρώ, αλλά τελικά η… ανάσα μπορεί να δοθεί με 170.000 ευρώ και έτσι απομακρύνεται ο κίνδυνος να χαθούν οι ρυθμίσει και να επιστρέψει το αρχικό ποσό-εφιάλτης  του χρέους.

Σε ότι αφορά την φορολογική ενημερότητα που χρειάζεται για να παίξει στο πρωτάθλημα., θα υπάρξει αύριο νέα επικοινωνία με το υπουργείο οικονομικών, ώστε βάσει των όσων θα πουν τα στελέχη του, θα κινηθεί ο Άρης για την εξυπηρέτηση του χρέους προς την εφορία. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Άρης, αλλά και άλλες ΠΑΕ περιμένουν να δοθεί λύση από το υπουργείο για την αύξηση των δόσεων σε 60, παράλληλα με την καταβολή ενός ποσού για την εξασφάλιση προσωρινης φορολογικής ενημερότητας.

To Top