Η Λέσχη της Πόρτσμουθ μάζεψε 3,8 εκατ. ευρώ, έβαλαν το χέρι στη τσέπη και οι… επιφανείς!

Η Λέσχη Φίλων της Πόρτσμουθ με την ονομασία “The Pompey Supporters’ Trust” συγκέντρωσε περίπου 3 εκατομμύρια λίρες, για να περάσει η αγαπημένη της ομάδα στα χέρια των οπαδών της!

Δεν συμβαίνουν μόνο στον… Άρη τέτοια γεγονότα. Συμβαίνουν και στην προηγμένη ποδοσφαιρικά Αγγλία και μάλιστα κατ’ αναλογία σε μεγαλύτερους απόλυτους αριθμούς.

Οι οπαδοί ανακοίνωσαν σήμερα πως κατάφεραν να συγκεντρώσουν περίπου τρία εκατομμύρια λίρες (περίπου 3,5 – 3,8 εκατ. ευρώ) και έχουν εξασφαλίσει και άλλο ένα εκατ. λίρες από τραπεζικό δάνειο, για να προχωρήσουν στην αγορά της ομάδας!

Στόχος είναι να εξυγιανθεί η ποδοσφαιρική ομάδα που οφείλει περίπου 17,5 εκατ. λίρες και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές μέλη της Λέσχης της Πόρτσμουθ με τους παίκτες ζητώντας τους να μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ – τέσσερις επιφανείς παράγοντες της Πόρτσμουθ έχουν συνεισφέρει με εξαψήφιο νούμερο στην προσπάθεια αυτή! Ένας από αυτούς είναι ο Ιάιν Μακ Ίνες ο οποίος και θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας, όταν αυτή θα περάσει στα χέρια των οπαδών.

 

To Top