Βρήκαν λύση στα τηλεοπτικά, “έρχονται” τα πρώτα έσοδα

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη βδομάδα θα μπουν στα ταμεία των ομάδων τα πρώτα έσοδα από την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χρήματα που περιμένουν πως και πως όλες οι ομάδες για να καλύψουν υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Sport Fm” “στη σύμβαση της TAF, της εταιρείας που ανέλαβε την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δεν περιλαμβάνονταν η κάλυψη από τον ΟΠΑΠ ενός αγώνα διαδικτυακά κάθε εβδομάδα, γεγονός που αναγράφονταν ευκρινώς στην σύμβαση του Οργανισμού με την Λίγκα.

Λύση τελικά βρέθηκε στη συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή παρουσία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και του εκπροσώπου της TAF και μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι ομάδες θα πάρουν την προκαταβολή από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι αν πάρει στα χέρια του την σύμβαση υπογεγραμμένη την επόμενη εβδομάδα, τότε θα εκταμιεύσει το ποσό της προκαταβολής για να μπορέσουν οι ομάδες να προχωρήσουν στην είσπραξη των χρημάτων”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top