«Θα ήθελα να παίξω στον Άρη»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης ανήκει στον Ατρόμητο, έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης επί σειρά ετών και δεν κρύβει ότι θα επιθυμούσε να αγωνιστεί κάποτε στον Άρη.

Ο Φυτανίδης μίλησε με αφορμή τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, αλλά ρωτήθηκε αρχικά για τις επαφές που είχε με τον Άρη για μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

«Δε θα ήθελα να πω πολλά, υπήρξαν επαφές σε παλαιότερες μεταγραφικές περιόδους. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και θα με ενδιέφερε να παίξω στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για να υπογραμμίσει:

 «Τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις ομάδες που θα ήθελα να αγωνιστώ, όπως και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Είναι όμορφα το να παίζεις σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να είμαι και κοντά στην οικογένειά μου και ως επαγγελματίας. Βλέπω ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον μου και το μυαλό μου αυτή τη στιγμή το έχω μόνο στον Ατρόμητο».

Ο Φυτανίδης μίλησε και για τον αγώνα του Άρη με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ με παίκτες πιο επικίνδυνους και ποιοτικούς. Είναι πιο συγκροτημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Αστέρας είναι επικίνδυνη ομάδα, νίκησε τον Ολυμπιακό, ενώ το ματς έχει την ιδιαιτερότητα με τον πρώην προπονητή του Άρη που δουλεύει τώρα στον Αστέρα, τον κ. Τσιώλη. Ο Άρης πάντως πιστεύω ότι έχει το προβάδισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top