Βρήκε ομάδα ο Παλαθουέλος

Έπειτα από έξι μήνες στο περιθώριο, ο Ρουμπέν Παλαθουέλος επιστρέφει στη δράση, αφού συμφώνησε με την ιστορική αλλά «ξεπεσμένη» Αλαβές, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.

Ο 28χρονος μέσος είχε μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και αποδεσμεύθηκε από την σκοτσέζικη Χαρτς, έπειτα από μια τετραετία στο Εδιμβούργο. Πριν από δύο μήνες δοκιμάστηκε από τη γερμανική Καρλσρούη της 2ης κατηγορίας, αλλά δεν έπεισε και παρέμεινε στη… ναφθαλίνη.

Έτσι, πήρε τελικά την απόφαση να επαναπατριστεί, ύστερα από συνολικά πέντε χρόνια περιπλάνησης εκτός συνόρων, καθώς είχε προηγηθεί το πέρασμά του από τον Άρη την σεζόν 2006-07.

Προορισμός του η Αλαβές, που πριν από δέκα χρόνια είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά πλέον «βολοδέρνει» στην 3η κατηγορία Ισπανίας και μάλιστα είναι μόλις 11η στον όμιλό της, έστω κι αν δεν απέχει πολλούς βαθμούς από την προνομιούχο τετράδα.

Το τελευταίο διάστημα, ο αριστεροπόδαρος χαφ είχε… πέσει ακόμα πιο χαμηλά, αφού προπονούταν με τη Ράγιο Καντάμπρια της 4ης κατηγορίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα του…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top