ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεύτηκε στη Σκύδρα ο Παυλίδης – Κουλούρης: “Σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη το Άρης-ΠΑΟΚ”

Άρωμα… Άρη είχε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Σκύδρα  με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της περιοχής, ο οποίος διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας.

Συγκεκριμένα, στο φιλικό τιμήθηκε με ειδικό βραβείο ο εκ των αρχηγών του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα της ομαδας.

“Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και εμάς. Πιστεύω και εύχομαι η Σκύδρα να βρει το δρόμο της”, είπε ο Μπάμπης Παυλίδης.

“Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, όπως το έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια. Για τη Θεσσαλονίκη είναι ένα σημαντικό γεγονός και πιστεύω θα γίνουν ωραία ματς, όπως παλιά” δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης (επίσης βραβεύτηκε) για τα Άρης-ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, με τον Μπάμπη Παυλίδη να προσθέτει:

“Θα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Ένα μεγάλο ματς. Ο Άρης τώρα ανεβαίνει κατηγορία. Νομίζω πως σε όποιες κατηγορίες να είναι και οι δύο ομάδες, όταν παίζουν μεταξύ τους είναι ένα μεγάλο ματς.

Ξεχωριστή στιγμή στην αναμέτρηση αποτέλεσε η είσοδος του μικρού αδερφού του παίκτη του Άρη, Χρήστου, ο οποίος σκόραρε και αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό της Σκύδρας. Ο Χρήστος Παυλίδης βρισκόταν ως παίκτης των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ μαζί με τον Παντελή Κυριακίδη του ΠΑΟΚ, στο μοιραίο αυτοκίνητο, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Μαΐου του 2009, με αποτέλεσμα να τερματιστεί πρόωρα η ποδοσφαιρική του καριέρα.

To Top