ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “θέλω” Πλατέλλα και Άρη συμβαδίζουν απόλυτα…

Μία από τις υποθέσεις που «καίνε» τη διοίκηση είναι αυτή του Βαγγέλη Πλατέλλα. Το… βαρόμετρο της επιθετικής ανάπτυξης του φετινού Άρη έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, αλλά η παραμονή του δεν είναι ακόμη σίγουρη. Ή τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι πρότινος…Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο 29χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι με διετές συμβόλαιο, αλλά και την… υπόσχεση για αναπροσαρμογή των όρων του, σε περίπτωση κατάκτησης της ανόδου στη Super League. Κάτι που έγινε ή τέλος πάντων θα γίνει προσεχώς, αφού είναι ξεκάθαρο πως μόνο με… μαγικά δεν θα επιτευχθεί ο στόχος.

Πολύ πρόσφατα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας βρέθηκε στην Αθήνα και μάλιστα κατά την παρουσία του εκεί βρέθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δυο τους συζήτησαν για το θέμα του συμβολαίου (και για άλλα ζητήματα) και τις… προϋποθέσεις συνέχισης της συνεργασίας με την υπογραφή νέου με καλύτερους οικονομικούς, το οποίο ενδεχομένως να περιλαμβάνει και επέκταση της χρονικής διάρκειάς του, πέρα από το καλοκαίρι του 2019. Απ’ ότι φάνηκε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως από τις προφορικές δεσμεύσεις και το θετικό κλίμα, μέχρι να αποτυπωθεί μία συμφωνία στα χαρτιά, υπάρχει μία μικρή απόσταση.

Η ουσία πάντως είναι πως υπάρχει κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, καθώς από τη μία ο η πλευρά του Άρη εκτιμά την προσφορά του παίκτη στη φετινή σεζόν και θέλει να τον επιβραβεύσει. Από την άλλη, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχει «δέσει» με τον Άρη, είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην ομάδα και προφανώς θεωρεί πως το να συνεχίσει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, πλέον στη Super League, θα είναι ιδανικό για την καριέρα του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ή λίγο πριν την ολοκλήρωση αυτής θα γίνει ένα ακόμη ραντεβού μετά το τέλος του οποίου δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πι επίσημες ανακοινώσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

To Top