ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βραδινή προπόνηση με προσομοίωση… αγώνα και καταρτισμό πλάνου ενόψει “Καραϊσκάκη”!

Σε συνθήκες νυχτερινού αγώνα χωρίς κόσμο, η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς θα γίνει το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν από τον Γερμανό και οι τελικές δοκιμές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αν και δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Κι αυτό γιατί η ομάδα έχει ανάγκη από ρυθμό ενόψει… Κυπέλλου!

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει μπροστά του περίπου δύο εβδομάδες για να προετοιμάσει κατάλληλα τον Άρη, για την ρεβάνς με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, από τη στιγμή που έχει “κλειδώσει” μέσω πρωταθλήματος το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μέχρι τότε, όμως, μεσολαβούν δύο ακόμα αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Super League, με τους “κιτρινόμαυρους” να αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον Ολυμπιακό και την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Ιουνίου, την ΑΕΚ στην Αθήνα, για το πρωτάθλημα όμως και την 3η αγωνιστική. Μόλις λίγα 24ωρα, πριν την σημαντική τους κόντρα για το Κύπελλο.

Αυτό που θέλει ο Γερμανός προπονητής του Άρη είναι να βρει όσο καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι του γίνεται ο βασικός κορμός της ομάδας. Δηλαδή οι έντεκα που αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ.

Για να γίνει αυτό και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα, είναι πιο λογικό να παίξουν εκ νέου την Κυριακή στον Πειραιά κι έπειτα να υπάρξουν αλλαγές, δηλαδή στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Κι αυτό, για να μην διακινδυνέψει μόλις λίγες μέρες πριν, η παρουσία κάποιου από τα βασικά στελέχη της ομάδας στο ματς του Κυπέλλου.

To Top