ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τολιόπουλος είναι στόχος, αν δεν μείνει στην ΑΕΚ

Ο Σάββας Καμπερίδης προσπαθεί να βρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το μπάτζετ του Άρη, ώστε να διαμορφώσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ για την επόμενη σεζόν. O Βασίλης Τολιόπουλος είναι μία από αυτές…

Προφανώς στην έρευνα που κάνει υπάρχουν εύκολες και δύσκολες περιπτώσεις παικτών, τη δεδομένη στιγμή από την ελληνική αγορά, γιατί εκεί έχει εστιάσει.

Μια από τις… δύσκολες περιπτώσεις είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Άρη για μισή σεζόν, ενώ πέρσι υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ωστόσο είχε περιορισμένο ρόλο (5π. σε λιγότερο από 13 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής).

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της “Ένωσης” και αυτό ενδεχομένως να παίξει ρόλο στον… σχεδιασμό του Άρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι θα ήθελαν πίσω τον Έλληνα γκαρντ.

Στη διάρκεια της περασμένης σεζόν υπήρξαν και πάλι κάποιες φιλολογικές συζητήσεις για επιστροφή του Τολιόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτή την περίοδο τα δεδομένα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα.

Αν η ΑΕΚ δεν θέλει τον Τολιόπουλο, τότε ο Άρης είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί, βέβαια καταθέτοντας πρόταση στα δικά του οικονομικά μέτρα και σίγουρα όχι ίδια με το συμβόλαιο που έχει στην ΑΕΚ.

To Top