Βραζιλία: Πρώτη νίκη μετά το Copa America (video)

Η Βραζιλία πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά το Copa America 2019 που κατέκτησε, καθώς επικράτησε με 3-0 της Νότιας Κορέας σε φιλική αναμέτρηση στο Αμπού Ντάμπι χάρη στα γκολ των Πακετά, Κουτίνιο και Ντανίλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Mετά την κατάκτηση του Copa America 2019 το οποίο φιλοξένησε στα γήπεδά της, δεν είχε… σταυρώσει νίκη. Σε πέντε φιλικές αναμετρήσεις είχε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, η τελευταία εξ αυτών την Παρασκευή από την Αργεντινή στο Ριάντ.

Η Βραζιλία πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά τις 7 Ιουλίου. Νίκησε 3-0 τη Νότια Κορέα στο Αμπού Ντάμπι. Ο Τίτε έβαλε τον Μαρκίνιος δίπλα στον Έντερ Μιλιτάο, τον Ρενάν Λόντι αριστερά, τον Φαμπίνιο στα χαφ, τον Κουτίνιο στην τριάδα και τον Ρισάρλιζον στην κορυφή. Αυτές ήταν οι αλλαγές σε σχέση με το ματς με την αλμπισελέστε στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Λούκας Πακετά παρά την κριτική που δέχθηκε ο μέσος της Μίλαν από τον Ριβάλντο. Κι αυτός τον δικαίωσε. Άνοιξε το σκορ μόλις εννιά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρενάν Λόντι από αριστερά.

Ο Κουτίνιο διεύρυνε το προβάδισμα της καναρίνια στο 36ο με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Ντανίλο με δεξί διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής.

To Top