Βραζιλιάνικη κολόνα! Ο Φαμπιάνο έβγαλε… 31 στην καλύτερη εμφάνιση του και το χάρηκε διπλά!

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ήταν η κολόνα της άμυνας του Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας και το χάρηκε διπλά!

Ο Βραζιλιάνος στην 31 του συμμετοχή με τον Άρη τα πήγε περίφημα, όντας πραγματικά απροσπέλαστος. Όπως σημειώσαμε και χθες, 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη είχε 14 καίριες επεμβάσεις στο ΟΑΚΑ, αριθμό υπερτριπλάσιο από οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του! Μάλιστα όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Φαμπιάνο μαζί είχαν 20 επεμβάσεις, μόλις έξι περισσότερες από ότι ο 29χρονος μόνος του.

Από το ντεμπούτο του στη δραματική ρεβάνς με την Αστάνα μέχρι και χθες, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια και συνολικά σε 2.786 λεπτά. Στα 30 από αυτά είχε παρτενέρ τον Μπράμπετς, αποτελώντας σίγουρα, ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στην λίγκα. Την Κυριακή, έχοντας στο πλευρό του τον Μπεναλουάν αποτέλεσε έναν απροσπέλαστο αμυντικό και δικαιολογημένα μπαίνει στους MVP της αναμέτρησης.

Ο ίδιος δεν έκρυβε την… διπλή του χαρά. Από τη μια για την νίκη του Άρη, από την άλλη ότι έκανε ένα τέτοιο παιχνίδι μπροστά στους γονείς του, οι οποίοι βρέθηκαν με τον Νέτο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Δείτε εδώ τους αριθμούς του Φαμπιάνο:

To Top