ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Αρειανός δήμαρχος Στροβόλου στον τόπο δολοφονίας του Άλκη! “Όλοι συγκλονισμένοι, ας είναι το τελευταίο θύμα” (video-photos)

Συγκίνηση! Από την Κύπρο για τον Άλκη… Ο Αρειανός δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και μέλος του Super 3 Κύπρου επισκέφτηκε τον τόπο, όπου ξεψύχησε ο Άλκης Καμπανός.

Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά όπως μας είπε: “Δεν ήταν δυνατόν να μην επισκεφτώ και γω το μέρος όπου άφησε τόσο άδικα την τελευταία του πνοή ο Άλκης…Ήταν το πρώτο πράγμα που όφειλα να κάνω, να έρθω εδώ…”.

Πραγματικά συγκινημένος αφιέρωσε δυο φανέλες από την Κύπρο στο συγκεκριμένο σημείο. Η μια από μια ερασιτεχνική ομάδα της Κύπρου, Ξυλοφάγου Λάρνακας και η άλλη, από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του δήμου Στροβόλου. “Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι, μακάρι να είναι ο Άλκης το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας” όπως είπε στο PRESSARIS.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του και εικόνες από την επίσκεψη του “κιτρινόμαυρου” δημάρχου, ο οποίος κρατάει ψηλά τη σημασία του Άρη στην Κύπρο.

To Top