ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Βόλεϊ Ανδρών: Για την επιστροφή στις νίκες με Ήφαιστο Φλώρινας (Σάββατο, 09/12, 18:00)

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Σάββατο, 09/12) τον Ήφαιστο Φλώρινας στη Μικρά, στις 18:00, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής την Pre League.

Η ομάδα μας μετράει τρεις νίκες και δυο ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και ο ΑΣ Άρης καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών σε έναν σημαντικό αγώνα.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Ανδρών: Για την επιστροφή στις νίκες με Φλοίσβο

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασίας της και ταξιδεύει σήμερα (17/02) για την πρωτεύουσα όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18/02) τον ΑΟ Φλοίσβου στις 18:30, στο κλειστό «Σ.Μπεφόν», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Pre League.

Ο Α.Σ. Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Ανδρών: Για την επιστροφή στις νίκες με Καλαμάτα

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της εν όψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με την Καλαμάτα 80 αύριο (Κυριακή, 29/01) στις 15:30, στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Pre League.

Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα αντιμετωπίζει εντός έδρας την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σε έναν κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα και η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη ώστε «μαζί» να δώσουμε ώθηση στους παίκτες.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει γενική είσοδος πέντε (5) ευρώ, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Α.Σ. Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

To Top