ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ Νεανίδων: Τσαϊρέλης και Κωνσταντίνου για το Final 4

Το σχόλιο του προπονητή του Άρη και της αρχηγού, Αλεξάνδρας Κωνσταντίνου, για το Final 4 Κ21 Κοριτσιών Βόλεϊ το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης το τριήμερο 31/1-2/2.

Η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη Άρη:

Όλα είναι έτοιμα για το Final 4 Κ21 Κοριτσιών Βόλεϊ το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» το τριήμερο 31/1-2/2.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Τσαίρέλης και η αρχηγός, Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου, έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Γιάννης Τσαϊρέλης (Προπονητής ΑΡΗ): «Είμαι χαρούμενος που θα πραγματοποιηθεί ένα Final 4 παρά τα όσα συμβαίνουν. Συνήθως στα Final 4 Νεανίδων αγωνιζόμαστε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα. Ο ΑΡΗΣ έχει συνεχόμενη παρουσία σε Final 4 και θέτει και πάλι στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Εύχομαι καλό τουρνουά σε όλες τις ομάδες και να μην υπάρξουν απουσίες λόγω covid».

Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου (Αρχηγός ΑΡΗ): «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω καιρό λόγω covid να βρεθώ σε ένα Final 4. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Οι ομάδες είναι ισάξιες και είμαι σίγουρη πως και οι έξι θα είναι πολύ ωραίοι αγώνες. Ας το κατακτήσει ο καλύτερος, έχω πάντως πίστη στην ομάδα μου για την πρώτη θέση».

To Top