Θεσσαλονίκη: Έβλεπαν live τους διαρρήκτες του σπιτιού τους (video)

O σύζυγος της παρουσιάστριας, Θάλειας Ζαγναφέρη, Θεόδωρος Ασβεστάς, παρακολουθούσε σε εφαρμογή στο κινητό του από τη Θεσσαλονίκη τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Νέα Ραιδεστό, τη στιγμή που γινόταν.

Αν και ο συναγερμός είχε ήδη ειδοποιήσει και το ζευγάρι και την αστυνομία, οι τρεις διαρρήκτες συνέχισαν ακάθεκτοι να αρπάζουν ό,τι υπήρχε μπροστά τους. «Aνέβηκαν πάνω, άνοιξαν τα συρτάρια, μετά κατέβηκαν από εδώ, έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα, πήραν μέσα σε 4 λεπτά ό,τι πολύτιμο βρήκαν και έφυγαν», περιέγραψε ο Θεόδωρος Ασβεστάς.

Το βίντεο δείχνει επίσης τη στιγμή που οι διαρρήκτες αποχωρούν βιαστικά από το σπίτι, από το ίδιο σημείο στο οποίο μπήκαν, κόβοντας το συρματόπλεγμα της περίφραξης.

Η αστυνομία μάλιστα δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι, καθώς τη συγκεκριμένη ώρα δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο περιπολικό. Μόλις το ζευγάρι κατάφερε να φτάσει στο σπίτι, αντίκρισε ένα σπασμένο τζάμι και έναν κομματιασμένο συναγερμό.

Το πρωί, συνεργείο πήγε να τοποθετήσει καινούριο βελτιωμένο σύστημα συναγερμού και στο σπίτι αλλά και στον προαύλιο χώρο. «Δεν αισθάνομαι ασφαλής πλέον, είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις ότι ‘βιάζουν’ το σπίτι σου και απλά να το βλέπεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα! Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε», δήλωσε στο MEGA ο επιχειρηματίας.

To Top