Βόλεϊ: Πρωτιά… ανόδου στην Σκύδρα για τον Άρη και τώρα ο τελικός Κυπέλλου! (photos)

Μετά την κατάκτηση της ανόδου ο Άρης πήρε και την πρωτιά στο τουρνουά ανόδου για την Α2 που έγινε στην Σκύδρα και πλέον προετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου της Θεσσαλονίκης (08/05).

Στον τελευταίο αγώνα του μπαράζ ο Άρης κέρδισε και τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ, κάνοντας έτσι το 4Χ4 και κατακτώντας την κορυφή του ομίλου. Άπαντες στην ομάδα στρέφουν πλέον την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, όπου την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 20.30 ο Άρης θα αντιμετωπίσει στην Μίκρα τη ΜΕΝΤ με στόχο ακόμα έναν τίτλο, τον τελευταίο για αυτή τη σεζόν.

Η αναφορά του τμήματος βόλεϊ του Άρη για τη διοργάνωση στην Σκύδρα: «Με την λήξη του ειδικού τουρνουά των μπαράζ ανόδου για την Α2 και την κατάκτηση ΔΙΚΑΙΩΣ της 1ης θέσης αυτού τελείωσε ουσιαστικά μια μεταβατική χρονιά της αντρικής μας ομάδας προς την ανασυγκρότησή της και την δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας στα επόμενα χρόνια.

Κύριοι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας ο οικονομικός ηγέτης της κ. Μιχάλης Ζορπίδης και ο πραγματικά μοναδικός στο είδος του ΚΟΣΜΟΣ της ομάδας που ήταν συνεχώς δίπλα μας και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Προπονητής , παίκτες και staff είναι ΑΞΙΟΙ πολλών συγχαρητηρίων καθώς τράβηξαν το δικό τους ”Γολγοθά” όλη την χρονιά μέχρι σήμερα.

Και φυσικά δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς οι χορηγοί μας Pressto Θεσσαλονίκης, Καθαριστήρια Ποιότητας, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Grill ‘n Beer, Ζωή και Κότα, Zorpidis travel services.

ΥΓ. Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και τους ανθρώπους του Αριστοτέλη Σκύδρας για την φιλοξενία τους καθ’ όλη την διάρκεια του ειδικού τουρνουά , καθώς και το εστιατόριο ( Το τσιπουράδικο της Πλατείας ) στην Σκύδρα για τα γεύματα που πρόσφερε στην ομάδα μας».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΡΑΣ

ΑΣ Ερμογένης – ΓΣ Πανηπειρωτικός 3-0 (25-11, 25-18, 25-14)

ΑΣ Άρης – ΦΕΣ Αριστοτέλης 3-0 (25-14, 25-23, 27-25)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΑΣ Άρης 10β. (12-8)
  2. ΑΣ Ερμογένης 10β. (11-4)
  3. ΦΕΣ Αριστοτέλης 6β. (6-6)
  4. ΓΣ Πανηπειρωτικός 3β. (4-10)
  5. ΕΑ Λαρίσης 1β. (3-9)
To Top