ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πάτρας: «Πολύ μεγάλος ο Άρης για να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Ο Χρήστος Πάτρας δήλωσε ικανοποιημένος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α2 για το βόλεϊ του Άρη, κάτι που όμως θεωρεί αυτονόητο για τον σύλλογο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Χάρηκα»  που η χρονιά μας ήταν επιτυχημένη αλλά δεν πανηγυρίζω κιόλας για το γεγονός αυτό. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος για να πανηγυρίσω που επέστρεψε στην Α2» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Πρόσθεσε ακόμα λέγοντας: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη από εδώ και πέρα αποφασίζει ο Άρης τι ομάδα θέλει να κάνει και που να την φτάσει. Είμαι ικανοποιημένος για την συνολική προσπάθεια των παιδιών που ορισμένα ήταν εντελώς αχαρτογράφητα στο βόλεϊ και τώρα παίζουν και μάλιστα πολύ καλά.

Από αυτό το τουρνουά θέλω να πω ότι το επίπεδο  ήταν πολύ καλό και ότι και οι τρεις ομάδες που ανεβήκαμε θα παίξουμε σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Γίνεται δουλειά στην περιφέρεια και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα ακόμη περισσότερο και με την ιδιότητα μου ως ομοσπονδιακού προπονητή.

Χρειάζεται δουλειά και σύντομα θα έχουμε καλά αποτελέσματα με νέους αθλητές. Το ανδρικό βόλεϊ μας κάνει να ελπίζουμε για τα καλύτερα».

To Top