Βόλος: Με έναν τερματοφύλακα εναντίον του ΟΦΗ, εκτός και ο Μπερτόγλιο

Γνωστή έγινε η αποστολή του Βόλου για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (24/11, 20:15), με τη θεσσαλική ομάδα να ταξιδεύει στην Κρήτη με μόλις έναν τερματοφύλακα και χωρίς τον τραυματία Φακούντο Μπερτόγλιο.

Δυσκολεύει το έργο του Άνχελ Λόπεθ στο ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Βόλου, καθώς ο νέος προπονητής της θεσσαλικής ομάδας έχει να διαχειριστεί -τουλάχιστον- δύο σοβαρά προβλήματα.

Συγκριμένα, ο Ισπανός εκτός από το -ήδη- γνωστό θέμα με την ύπαρξη ενός διαθέσιμου τερματοφύλακα μετά και τη ρήξη μηνίσκου του Σίμου Παπαδόπουλου, θα κληθεί να καταστρώσει τα σχέδιά του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (24/11, 20:15) χωρίς τον Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον Αργεντινό να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Η αποστολή του Βόλου περιλαμβάνει 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης, Γκαρσία.

 

To Top