Μπαρτσελόνα: Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για Στέγκεν με τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ράγιο θα ταξιδέψει το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11, 15:00) η Μπαρτσελόνα, με την παρουσία του Τερ Στέγκεν στην αποστολή των Μπλαουγκράνα να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων σε όλη την Ευρώπη, με την Μπαρτσελόνα να καλείται να αναμετρηθεί με τη Ράγιο στο Βαγιέκας (25/11, 20:15), στο πλαίσιο της 14ης στροφής της La Liga.

Εκτός της μακροχρόνιας απώλειας του Γκάβι μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς της εθνικής Ισπανίας κόντρα στη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Τσάβι έχει να διαχειριστεί και την ενδεχόμενη απουσία του βασικού τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γερμανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του.

Ο 31χρονος πορτιέρε έχει χάσει τις δύο τελευταίες προπονήσεις των Μπλαουγκράνα λόγω οσφυαλγίας, με τον πρώην παίκτη της Γκλάντμπαχ να δηλώνει το πρωί της Πέμπτης (23/11): “Πρέπει να βλέπω πώς είμαι κάθε μέρα. Θα δούμε με τον προπονητή και τους γιατρούς και θα αξιολογήσουμε τι βήματα θα κάνουμε και αύριο θα δούμε και θα αποφασίσουμε”.

Ο Τερ Στέγκεν αποτελεί τον βασικό γκολκίπερ της ισπανική ομάδας, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει χάσει επίσημο ματς της Μπαρτσελόνα, ενώ σε περίπτωση απουσίας, στη θέση του κάτω από την εστία αναμένεται να καθίσει ο 26χρονος Ινιάκι Πένια.

 

To Top