“Βόμβα” από Μποροβήλο: “Football League με… 16 ομάδες την περίοδο 2015-16»!

Μια δήλωση πραγματική “βόμβα” στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, δείχνει πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του Άρη στην προσπάθεια του, να ανέβει μέσω της διαδικασίας των μπαράζ στη Football League, μετά την αγωνιστική αποτυχία, να καταλάβει την πρώτη θέση της Γ΄εθνικής.

Η δήλωση έγινε από τον Γιώργο Μποροβήλο στο “Μετρόπολις”, ο οποίος εκτός από πρόεδρος της Σούπερ λίγκας είναι και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και σύμφωνα με αυτήν: “Η προσπάθεια που γίνεται είναι να διεξαχθεί η Football League 2015-16, όχι με 18 ομάδες, αλλά αν είναι δυνατόν και με 16 ομάδες όπως η Σούπερ Λιγκ! Έχω ακούσει κάποια σενάρια ότι ομάδες όπως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου, όπως όλα δείχνουν θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στη Football League, θα αφαιρεθούν από τις 20 ομάδες”.

Όταν ρωτήθηκε για την εφαρμογή του ΚΑΠ και το αίτημα του Άρη για μπαράζ, σε μια Football League 20 ομάδων είπε: “Πέρα από αυτά που είπαμε σημαντικό ρόλο παίζουν οι κανονισμοί τους οποίους δεν μπορεί κανείς να τους ερμηνεύει και να τους εφαρμόζει κατά το δοκούν. Θα μας πει η νομική υπηρεσία προκειμένου να μην παρεκκλίνουμε από αυτό που είναι νομικά δίκαιο”.

Για την σχέση που πρέπει να έχουν Σούπερ λίγκα και Football League είπε: «Τα δύο πρωταθλήματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Κατά την προσωπική που άποψη δεν μπορεί η FootballLeagueνα διεξάγεται με δύο ομίλους έχοντας 30 ή 40 ομάδες. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα γεννά παθογένειες. Ένα πρωτάθλημα με 16 ομάδες σε πρώτη φάση θα μπορούσε να κινηθεί σε σωστά πλαίσια».

To Top