ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βόμβα Γκουαρδιόλα: “Πλησιάζει το τέλος της προπονητικής καριέρας μου”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραχώρησε συνέντευξη στο NBC και αποκάλυψε πως, παρότι διανύει μόλις το 45ο έτος της ηλικίας του, το τέλος της προπονητικής καριέρας του δεν είναι μακριά!

Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο τεχνικό της τελευταίας δεκαετίας, αφού έχει κατακτήσει τα πάντα στο… πέρασμά του. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει ως στόχο να αφήσει την σφραγίδα του και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Παρ’ όλα αυτά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο “NBC” αποκάλυψε πως το τέλος της προπονητικής καριέρας του δεν είναι μακριά, παρότι διανύει μόλις το 45 έτος της ηλικίας του.

“Θα βρίσκομαι στην Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα τρία χρόνια, μπορεί και περισσότερο. Όμως, βαδίζω προς το τέλος της προπονητικής καριέρας μου. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Δεν πρόκειται να βρίσκομαι στους πάγκους μέχρι τα 60 ή 65 έτη μου. Αισθάνομαι πως η διαδικασία του αποχαιρετισμού έχει ήδη αρχίσει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Σε προπονητικό επίπεδο, ο Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, 3 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Copa del Rey, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα Champions League με την Μπαρτσελόνα, καθώς και 3 πρωταθλήματα Γερμανίας, 2 DFB-Pokal και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Μπάγερν Μονάχου.

Πηγή: sport24.gr

To Top