ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γυρίζει σελίδα ο Πανσερραϊκός

Νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, ο οποίος δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια εξωδιοικητικά στα “λιοντάρια”.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, με την ανατολή του νέου έτους ο Πανσερραϊκός αλλάζει σελίδα με τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου στον ιστορικό σύλλογο, τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή σύλλογο στην Ελλάδα από το Νομό Σερρών κι έναν από τους πιο ιστορικούς της Βόρειας Ελλάδας. Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος αναμένεται να δώσει άλλη διάσταση στη θέση του προέδρου στον Πανσερραϊκό έχοντας την εμπειρία και τις παραστάσεις για να βοηθήσει το σύλλογο σε μια δύσκολη συγκυρία για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές αν και η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Β’ Εθνική  υπάρχουν πολλές ιδιομορφίες που δύσκολα συναντάς σε άλλους χώρους. Το περσινό καλοκαίρι είχε αναλάβει την προεδρία του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» με στόχο να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού. Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις και σε άλλους μιντιακούς και επιχειρηματικούς  ομίλους, ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων (Σ.Π.Ε.Π) αλλά και ταμίας στο  διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

Ο νέος Πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι μελετητής επενδύσεων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και ήταν αυτός που οραματίστηκε το πρότζεκ της δημιουργίας μαρίνων σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον εφοπλιστή Βερνίκο.  Ο Σερραίος δημοσιογράφος κατάγεται από τον Εμμανουήλ Παππά Σερρών, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις   με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη (οι δύο τους συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες) αλλά και με πολλά κυβερνητικά στελέχη.

Το όνομα του ακούστηκε για την προεδρεία της Football league (τώρα ως πρόεδρος του Πανσερραϊκού και μέλος Δ.Σ. ομάδας ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβει και τη θέση αυτή) ενώ κάποιοι συνδέουν το γεγονός με την εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού στη Football league κάτι για το οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξε, τόσο ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού και υποψήφιος πρόεδρος της διοργανώτριας, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Να υπογραμμίσουμε ότι ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού, που αν και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα διατηρούσε επαφές με την ιδιαίτερη πατρίδα του τις Σέρρες είναι πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας των δελτίων ειδήσεων του ALPHA Μαρίας Νικόλτσιου.

Η νέα διοίκηση

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών θα είναι:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Νικόλτσιος

Διευθύνων Σύμβουλος: Άκης Τρέντσιος

Πηγή: mikriliga.com
To Top