Βόμβα Ζβέρεφ: “Ανύπαρκτος έλεγχος στο Australian Open, τενίστες παίζουν με κορονοϊό”!

Σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τους ανύπαρκους ελέγχους για κορονοϊό στο Australian Open έκανε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο ντόρος από την υπόθεση Τζόκοβιτς και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατηγόρησε τους διοργανωτές του Australian Open για τα μέτρα ασφαλείας διεξαγωγής του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Ο Γερμανός εξέφρασε την άποψή του ότι αρκετοί παίκτες είναι θετικοί στον κορονοϊό και συνεχίζουν να αγωνίζονται στη Μελβούρνη και πως οι διοργανωτές δεν πραγματοποιούν τεστ στους αθλητές.

Ο Ούγκο Ουμπέρ αποκάλυψε ότι βγήκε θετικός στον κορονοϊό, μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό του από τον Ρισάρ Γκασκέ ενώ μεγάλο θέμα των προηγούμενων ημερών ήταν και η περίπτωση του Μπέρναρντ Τόμικ ο οποίος βρέθηκε επίσης θετικός στον Covid-19.

“Μας επιτρέπουν να βγαίνουμε έξω, να τρώμε και να κάνουμε ότι θέλουμε οπότε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποιοι από τους παίκτες να έχουν Covid” είπε ο Ζβέρεφ, μετά την πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open και τη νίκη επί του Τζον Μίλμαν.

“Πιστεύω ότι κάποιοι τενίστες το είχαν και όταν έφτασαν εδώ. Κάποιοι το έχουν ακόμα και τώρα. Δεν μας ελέγχουν, οπότε πιστεύω πως αν κάνουμε τεστ τώρα, θα βγουν αρκετοί θετικοί” πρόσθεσε.

Στο ίδιο κύμα και οι δηλώσεις του Τόμικ που κατηγόρησε τους συμπατριώτες του για έλλειψη τεστ: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανένας δεν ελέγχεται. Επιτρέπουν στους παίκτες να μπουν στο court με rapid test στο δωμάτιό τους. Δεν υπάρχει επίσημος έλεγχος με PCR test”

Πηγή: Tennis24

To Top