Οι σκέψεις του Γρηγορίου για την ενδεκάδα κόντρα στον Άρη

Από χθες εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη η Λαμία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα δώσει δυο αγώνες με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης σε διάστημα τριών ημερών και για τον λόγο αυτό η αποστολή θα παραμείνει στην πόλη για να δώσει και το ματς του Κυπέλλου και για το πρωτάθλημα που είναι την Κυριακή.

Τώρα στα “καθαρά” αγωνιστικά ο Γρηγορίου όπως αναφέρει το lamisports.com: “έχει αφήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη Λαμία και λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω ξεκούρασης. Ο Γκαραβέλης έμεινε εκτός από τους τερματοφύλακες ενώ από την άμυνα απουσιάζει ο Μαρτίνεθ. Επίσης εκτός είναι ο Γκέντσογλου, ο Μανούσος, ο Ελευθεριάδης και Τρούμπουλος.

Αν προσπαθήσουμε τώρα να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα της Λαμίας, θα δούμε τον Σαράνοφ στο τέρμα, τον Προβυδάκη δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τον Αντέτζο με τον Τζανετόπουλο στο κέντρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Τζανδάρης με τον Μπεχαράνο ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Νούνιες με τον Ταϊρόν να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Στο συγκεκριμένο μάτς, ίσως δούμε τον Μπανγκουρά να παίζει βασικός μαζί με τον Ρόμανιτς, ενώ σε άλλη περίπτωση ο Καραμάνος θα βρίσκεται μαζί με τον Σέρβο εξτρέμ στα πλάγια. Μοναδικός προωθημένος ο Τσούκαλος”.

To Top