Βύθισε τον Παναιτωλικό με 3-0 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Επιβλητική νίκη (3-0) του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού και 5η θέση! Οι Εραμούσπε (33′), Περέα (37′) και Κάργας (58′) τα γκολ. Δικαιολογημένα παράπονα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη τους Αγρινιώτες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, με τους φιλοξενούμενους να μπορούν να διαμαρτύρονται για τη φάση του 1-0, το οποίο ήρθε μέσω τραβηγμένης απόφασης για πέναλτι.

Οι Εραμούσπε (πέν. 33′), Περέα (37′) και Κάργας (58′) τα γκολ, με το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου να έχει δύο δοκάρια από το 85′ και μετά.

Στην 5η θέση -έστω και προσωρινά- ο ΠΑΣ, με 13 βαθμούς, στο +1 από τον 6ο ΟΦΗ και στο +2 από τον 7ο Παναθηναϊκό. Μάλιστα, το κατάφερε με την πρώτη του νίκη, ύστερα από τη 2η αγωνιστική. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έμεινε για 5η σερί «στροφή» χωρίς βαθμό, όντας στη 12 θέση με μόλις πέντε πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας (68′ Τριάδης), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Σνάιντερ (69′ Μορέιρα), Καραχάλιος (85′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (62′ Οικονομόπουλος) – Μιλιντσεάνου (84′ Μίνα), Περέα.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Σούλης, Παντελάκης, Λώλης, Σιόντης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (52′ Μπελεβώνης Στ.) – Λούι (46′ Καρέλης), Τσιγγάρας, Φλόρες, Ντουάρτε – Βέργος.

Στον πάγκο για τους αναπληρωματικούς έμειναν: Ροντρίγκεζ, Αντούνες, Μπελεβώνης Χρ., Περέιρα, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Σκιαδάς.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
Β’ Βοηθός: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθήνας)
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)

To Top