«Γάζωνε» ο… Ουντότζι στη νέα φιλική νίκη (3-1) επί του Γαζώρου!

Με μια ακόμη φιλική νίκη συνέχισε την προετοιμασία του ο Άρης, την πρώτη επί ελληνικού εδάφους, επικρατώντας με σκορ 3-1 του Εθνικού Γαζώρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε για μια ακόμη φορά πολλές αλλαγές, είδε πρόσωπα και σχήματα, διαπίστωσε ότι η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της και θέλει περαιτέρω ενίσχυση, αλλά σίγουρα κατέγραψε με ικανοποίηση το επιτυχημένο ντεμπούτο του Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος… «γάζωσε» με τρία γκολ τη σερραϊκή ομάδα, στα πρώτα του 30’ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο προπονητής του Άρη ξεκίνησε με τους Μπουζάνη, Κύργια, Πουλίδο, Παπαδόπουλο, Μαργαρίτη, Λεμονή, Σταυρόπουλο, Μανιά, Τριανταφυλλάκο, Έλνσερ, Καραγιάννη. Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανιά στο 16’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 20’. Μετά από λάθος του Μαργαρίτη στην επαναφορά στον Μπουζάνη, μπήκε στη φάση ο Μαστέφσκι και πλάσαρε με επιτυχία κάνοντας το 1-0. Σε αυτό το πρώτο 45λεπτο, οι κίτρινοι ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν στην άμυνα, χωρίς, όμως να καταφέρουν να βρουν διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χατζηνικολάου άλλαξε όλη την ενδεκάδα, αλλά την διαφορά έκαναν δυο παίκτες, μετά το 59’. Ο λόγος για τους Ουντότζι και Αγκάνθο. Και οι δυο στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση με τους κίτρινους. Ο Ουντότζι, βέβαια, έκλεψε την παράσταση. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε με κεφαλιά το 1-1 στο 60’ και δεν έμεινε εκεί! Στο 66’ και πάλι με κεφαλιά και στο 77’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια βρήκε δίχτυα και «υπέγραψε» την ανατροπή και το τελικό 1-3.

Ο Άρης είχε καλές στιγμές στο 4ο φιλικό της προετοιμασίας τους, θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη, έδειξε, όμως, ότι έχει ακόμη δρόμο μπροστά του και σίγουρα χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανανίας Φωτιάδης.

Η 11αδα του Άρη στο α’: Μπουζάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Λεμονής, Σταυρόπουλος (30′ Ρένια), Μανιάς (30′ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Έλνσερ, Καραγιάννης.

Η 11αδα του Άρη στο β’: Διούδης, Γκόλιας, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Σουνάς, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Νταμαρλής, Αγγελούδης (59′ Αγκάνθο), Ρένια (59′ Ουντότζι).

Η 11αδα του Εθνικού Γαζώρου (προπονητής Μάκης Κατσαβάκης):  Παπαθανασίου, Κουκώλης, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος (63′ Δέντσας), Πολύζος, Μαστέφσκι (68′ Κωνσταντινίδης), Κωφοκότσιος, Μεντής (68′ Υψηλός), Μεταλίδης (74′ Σουκάτος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS 

To Top