Χατζηνικολάου: “Καλό τεστ το φιλικό με τη Ρόμα για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας…”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου προβληματίστηκε από ορισμένες σκέψεις παικτών, μίλησε για τον φιλικό αγώνα με τη Ρόμα, παιχνίδι που χαρακτήρισε τεστ για να μετρήσει η ομάδα τις δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα και περιμένει ακόμα καλύτερους τους Αγκάνθο και Ουντότζι, τους οποίους χαρακτήρισε βαρόμετρο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά πως “δεν είχαμε φρεσκάδα και ξέρω γιατί δεν είχαμε. Προερχόμαστε από προπονήσεις, ξέραμε ότι ήμασταν κουρασμένοι. Αν σε μια, δυο φάσεις του Μανιά έμπαινε ένα γκολ, ίσως θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα” και συνέχισε: “Με προβλημάτισαν κάποιες σκέψεις παικτών, δεν θα πρέπει να γίνονται και εκεί πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Ρόμα, παιχνίδι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας, αλλά είναι ένα καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας από όλες τις απόψεις. Και τακτικά και σαν φυσική κατάσταση… Δεν με ενδιαφέρει το σκορ σαν σκορ, αλλά να δείξουμε διάθεση και να είμαστε πειθαρχημένοι απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο”.

Για τον τρόπο που δέχτηκε το γκολ η ομάδα του είπε πως “επηρεαστήκαμε ψυχολογικά γιατί όταν δεν υπάρχει πίεση από τον αντίπαλο και δέχεσαι το γκολ με τόσο επιπόλαιο τρόπο είναι άσχημο και επηρεάζεσαι… Θα πρέπει πάντως να δείχνουμε περισσότερη διάθεση. Να μην αδιαφορούμε, να είμαστε πολύ πιο σοβαροί, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος”.

Για τους Ουντότζι και Αγκάνθο είπε πως “είναι παίκτες βαρόμετρα, αν είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι καλά και η ομάδα. Τους θέλουμε να είναι ακόμα καλύτεροι και πιο έτοιμοι”, ενώ για τις μεταγραφικές κινήσεις τόνισε πως “επαφές υπάρχουν, προσπάθειες γίνονται, ο πρόεδρος μιλάει με τους στόχους. Δέκα μέρες παλεύαμε με Σουμπίνιο και μας έφυγε στο ξαφνικό και ψάχνουμε τις υπόλοιπες λύσεις…”.

To Top