Γίνεται κανονικά η προπόνηση στο Παλέ

Μετά τις πληρωμές το μεσημέρι, οι παίκτες κατά πλειοψηφία επέλεξαν να γίνει κανονικά η προπόνηση σήμερα! Μετά από πέντε ημέρες αποχής ο Άρης προπονείται αυτήν την ώρα στο Αλεξάνδρειο σαν ομάδα και όχι ατομικά όπως γινόταν από την περασμένη Τετάρτη.


Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε ορίσει την προπόνηση στις 5 το απόγευμα, αλλά μία ώρα πριν είχε δοθεί το ραντεβού στο Παλέ για βίντεο. Ο Άρης δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα την Μεγάλη Τετάρτη, με το Περιστέρι και σαφώς θα πρέπει να αναλυθεί ο αντίπαλος. Για περίπου μία ώρα οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο και αμέσως μετά μπήκαν στο γήπεδο για να προπονηθούν. Αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς ή απουσίες δεν υπάρχουν, πέρα από τον Λευτέρη Μποχωρίδη που βρίσκεται στο Μανχάιμ με την Εθνική Εφήβων.
 
Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο το μεσημέρι και ακολούθως θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει από τον αγώνα με το Περιστέρι, τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να κατακτήσει την 6η θέση, αρκεί βέβαια να χάσει και η Καβάλα από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Καλαμίτσας.

To Top