Ύποπτος ο ρόλος του Μποροβήλου

Μπορεί ο Σάκης Τσιώλης να έσπευσε να δηλώσει ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήταν υπέρ της συνέχισης του αγώνα, αλλά άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον ρόλο του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του Αστέρα Γιώργου Μποροβήλου, του οποίου ο ρόλος χαρακτηρίζεται επιεικώς ως ύποπτος.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Είναι γνωστές οι σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Μποροβήλος στο χώρο της διαιτησίας, με δεδομένη την προηγούμενη παρουσία του ως εν ενεργεία διαιτητή. Γνωστή και η… δράση του. Στην προκειμένη περίπτωση ένα είναι το ερώτημα: «αφού ο Αστέρας Τρίπολης ήταν υπέρ της συνέχισης του αγώνα, γιατί δεν συντάσσεται στο να συνεχιστεί από το 43’ και να ολοκληρωθεί;». Άλλωστε, όπως φαίνεται καθαρά από την ιατρική γνωμάτευση η Κουρομπίλια δεν είχε το παραμικρό! Άρα πρόκειται καθαρά για μια προσχηματική και αντικανονική διακοπή του αγώνα.
Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, (την ιδιότητα του οποίου δεσμευτήκαμε να μην αποκαλύψουμε) υποστήριξε πως ο Άρης «πέφτει θύμα των καταστάσεων. Η κάθαρση αρχίζει από το Κλεάνθης Βικελίδης» (εδώ γελάνε…)!
Θα έχει σαφώς τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αντιδράσεις ανάλογων περιπτώσεων στο μέλλον. Η αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να εφαρμόσουν (;) τους κανονισμούς. Περιμένουμε…
 

To Top