ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γίνεται 200άρης ο Τολιόπουλος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος χρειάζεται μια ασίστ για να φτάσει τις 200 ασίστ και να γίνει ο 8ος καλύτερος πασέρ στην ιστορία του Άρη.

Αναλυτικά:

“ΑΡΗΣ MIDEA

MILESTONE

* Μία ασίστ χρειάζεται ο Βασίλης Τολιόπουλος για να γίνει ο 8ος στην ιστορία του Άρη Midea που θα φτάσει τις 200 στη Stoiximan Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

Βασίλης Τολιόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης έχουν το 47,48% (132 από τις 278) από τις ασίστ της ομάδας τους.

* Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι 5ος σκόρερ (268 πόντοι) και 8ος πασέρ (89 ασίστ) της φετινής Stoiximan Basket League. Είναι ένας από τους τρεις που έχει θέση και στις δύο λίστες αφού σε αυτήν βρίσκονται ακόμη ο Χάντερ Χέιλ και ο Άντονι Κάουαν.

* Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι ο παίκτης με τις περισσότερες προσπάθειες τριών πόντων, μεταξύ αυτών που δεν έχουν ευστοχήσει από την περίμετρο (0/17). Η αντίστοιχη, μεγαλύτερη, επίδοση της περσινής σεζόν ήταν τα 0/7 τρίποντα του Σάσα Στεφάνοβιτς με τον Κολοσσό H Hotels σε 4 ματς.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι «κιτρινόμαυροι» σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων από επιθετικά ριμπάουντ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια. Στα επτά από τα οχτώ πρώτα τους στη φετινή Stoiximan Basket League είχαν βρεθεί κάτω από τους 10.

– Ο Άρης Midea έμεινε κάτω από τους 70 πόντους στα δύο προηγούμενα και κάτω από τους 80 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Στις 20 αγωνιστικές ξεπέρασε έξι φορές τους 80 πόντους”.

 

 

To Top