Ράσογλου: “Αυτοί θα τιμηθούν στην εκδήλωση της 24ης Μαρτίου”

O Πέτρος Ράσογλου, πρόεδρος του Μουσείου μπάσκετ του Άρη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας αναφέρθηκε σε όσα θα περιλαμβάνει το διήμερο των εορτασμών.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε για να ακούσετε τι σχεδιάζουμε για τη γιορτή των 110 χρόνων. Πριν από μερικούς μήνες δεχτήκαμε το κάλεσμα του προέδρου του ΑΣ. Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη και δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε. Σχηματίσαμε μία επιτροπή από εθελοντές και με άλλους αντίστοιχους συνεργάτες που μας βοηθούν πολύ στην υλοποίηση αυτής της γιορτής. Είπαμε να διαφοροποιήσουμε τα πράγματα και η γιορτή θα διαρκέσει  δύο ημέρες, στις 24 και 25 Μαρτίου.

Στις 24 του μήνα, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», θα λάβει χώρα το επετειακό γκαλά. Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Εκτός από ορισμένους καλεσμένους που έχουμε ήδη καλέσει, οι φίλοι που θα θελήσουν να έρθουν στη γιορτή πρέπει να προμηθευτούν ένα εισιτήριο κι αυτό έγινε γιατί μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον σύλλογο ΛΑΜΨΗ.

Στο «Ολύμπιον» στις 19:00 θα βρίσκονται και ομάδες του συλλόγου, όπως και πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο και στην ιστορία του Άρη και εξακολουθούν να προσφέρουν στην κοινωνία. Θα τιμηθούν οι παλαιότεροι των ζώντων αθλητών στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης, πόλο, στίβου, η ομάδα του ποδοσφαίρου ου κατέκτησε το Κύπελλο το 1979 κι αυτή του 1980 με τη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία, οι τρεις ομάδες μπάσκετ που πήραν τα ευρωπαϊκά κύπελλα, η ομάδα Βόλεϊ του 1997 που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα. Επίσης, θα βραβευτούν ορισμένες προσωπικότητες όπως ο κ. Σχοινάς, ο κ. Μπουτάρης, ο κ. Γαλιλαίας, οι δύο του Κλεάνθη Βικελίδη και του Κάρολου Σαλούστου που ήταν εκ των ιδρυτών του συλλόγου και τρεις παλαιοί παράγοντες, οι κ.κ. Παπαϊωάννου, Ρούσσος, Ζορπίδης. Θα παραβρεθούν προσωπικότητες όπως ο Όλε Σκόμποε, ο Σβι Σερφ, ο Μάριο Μπόνι, ο Ντίνος Αγγελίδης, ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ, όπως και ο νυν υπουργός Αθλητισμού Σερβίας, Ζόραν Γκάετς, προπονητής Βόλεϊ του Άρη και πιθανόν άλλα 2-3 άτομα.

Η επιτροπή έχει φροντίσει και θα δοθεί ένα επετειακό λεύκωμα σε 1.100 αντίτυπα. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί 110 επετειακές φανέλες ποδοσφαίρου, αριθμημένες με το σήμα του Άρη του 1928, όταν πήρε το πρωτάθλημα και η φανέλα του πρώτου πρωταθλήματος μπάσκετ. Την άλλη εβδομάδα θα μπορέσουν να τις προμηθευτούν όποιοι ενδιαφέρονται»

To Top