ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γίνεται “800άρης” ο Καββαδάς

Ο Βασίλης Καββαδάς αναμένεται να φτάσει τα 800 ριμπάουντ στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του:

ΑΡΗΣ

MILESTONE

* Ο Βασίλης Καββαδάς με ένα ριμπάουντ θα φτάσει τα 800 στην καριέρα του στην Basket League και θα γίνει ο 103ος στην ιστορία του Άρη που θα συμπληρώσει τα 100.

RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν είναι ένας από τους δύο παίκτες –ο άλλος είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης- που έχει θέση στην πρώτη πεντάδα τόσο των σκόρερ (66) όσο και των ριμπάουντερ (41) του Πρωταθλήματος.

* Ο Όμηρος Νετζήπογλου έμεινε χωρίς λάθος στα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη και σε σχεδόν 68 λεπτά παρουσίας στο παρκέ.

* Ο Ίσμαελ Σανόκο είχε 1+ εύστοχο δίποντο και 1+ επιθετικό ριμπάουντ σε καθένα από τα τέσσερα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Άρης έχει το ρεκόρ μεγαλύτερης διαφορά επιθετικών ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι στη φετινή Basket League αφού είχε κάνει το 18-5 έναντι του Ολυμπιακού.

– Οι «κίτρινοι» έχουν το αρνητικό ρεκόρ περιόδου στις βολές, εκτελώντας με 35,71% (5/14) στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

MILESTONE

* Ο Ζώης Καράμπελας απέχει τρία κλεψίματα από τα 50 στην Basket League.

RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Έι Τζέι Ντέιβις είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες που έχουν 20+ κερδισμένα φάουλ. Με 23 κατατάσσεται στην 3η θέση της λίστας.

* Εκτελώντας με 71,43% ο Γιώργος Μπόγρης μοιράζεται με τον Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού την 3η θέση της λίστας των πιο εύστοχων παικτών στα δίποντα.

* Ο Ζώης Καράμπελας είχε 3+ ασίστ στα τέσσερα παιχνίδια του Απόλλωνα στην Basket League και το συνολικό σερί του έφτασε τα 12 ματς κανονικής περιόδου.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Η μοναδική νίκη του Απόλλωνα που σημειώθηκε επί της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, ήταν μία από τις πέντε που πέτυχαν ομάδες με χειρότερο ranking από τον αντίπαλο τους.

– Η ομάδα της Πάτρας έχει το αρνητικό ρεκόρ επιθετικών ριμπάουντ των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, καθώς είχε μείνει στα δύο στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

To Top