«Γίνε και εσύ πρωταθλητής!»

Ο Άρης διοργανώνει διήμερο δοκιμών (try out) την Παρασκευή (07/06) και το Σάββατο (08/06) για την εφηβική ομάδα, αναζητώντας παίκτες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση των κίτρινων δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές, γεννημένους τα έτη 1996 και 1997, να δείξουν τις δυνατότητές τους ενώπιον του προπονητικού επιτελείου του εφηβικού τμήματος και να διεκδικήσουν θέση στο νέο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι δοκιμές των παικτών θα γίνουν στο «Nick Galis Hall» και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγαπάνε το μπάσκετ και επιθυμούν να γίνουν μελλοντικά πρωταθλητές. Άλλωστε χαρακτηριστικό είναι και το σλόγκαν του event: «Γίνε και εσύ πρωταθλητής!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπάς το μπάσκετ; Θες να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος και να γίνεις και εσύ μέρος των πρωταθλητών; Να η ευκαιρία σου!!!

Η εφηβική ομάδα του ΑΣ Άρη διοργανώνει 2ημερο δοκιμών( try out) την Παρασκευή 7/6 στις 18:00 και το Σάββατο 8/6 στις 10:00 στο «Nick Galis Hall» (Παλέ ντε σπορ).

Οι έφηβοι του Άρη που φέτος κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το 3ο τα τελευταία 5 χρόνια δίνουν την ευκαιρία σε παίκτες γεννημένους το 1996 και 1997 να έρθουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να προπονηθούν από το τεχνικό επιτελείο της εφηβικής ομάδας και γιατί όχι να κερδίσουν και θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βρίσκονται στο γήπεδο 20′ πριν τις προαναφερθείσες ώρες».

To Top