ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταλήγει στην ενδεκάδα: Οι σίγουροι, οι δοκιμές και η… κορυφή

Τελική “πρόβα” ενδεκάδας η σημερινή για τον Νίκο Αναστόπουλο, που καλείται να αποφασίσει ποιους έντεκα θα εμπιστευτεί στο αυριανό ματς με τον Κισσαμικό.

Ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων” έχει ήδη αποφασίσει για την αμυντική του γραμμή, καθώς το δίδυμο Ραούλ Μπράβο (είχε κάποιες ενοχλήσεις χθες, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό) και Χρήστος Ιντζίδης, δεν… αλλάζει. Στα μπακ, στα αριστερά φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Νίκος Καράμπελας και δεξιά ο Μανώλης Τζανακάκης. Στο τέρμα, ο Σωκράτης Διούδης θα είναι και πάλι βασικός.

Οι περισσότερες δοκιμές γίνονται στο κέντρο, εκεί όπου Ντάρσι Νέτο και Μπάμπης Παυλίδης έχουν κερδίσει έδαφος το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να πάρουν θέση στην ενδεκάδα, είτε και οι δύο, είτε ένας εκ των δύο.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ανδρέα Τάτου, όπως και του Λούκα Μιλούνοβιτς στο ένα άκρο της επίθεσης, όποιο κι αν είναι το σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”. Για το άλλο άκρο, υπάρχουν συνεχείς δομικές με κεντριά πρόσωπα τους Μάρκο Ντούνη και Κενάν Μπαργκάν.

Εφόσον, ο Άρης αγωνιστεί και πάλι με ένα φορ, υπάρχει δίλημμα, μεταξύ των Αντώνη Καπνίδη και Μπράνα Ίλιτς, που διεκδικούν την μία και μοναδική θέση.

To Top