«Γίνε το μέλος… 9.400»!

Η επίσημη καταμέτρηση των μελών της Λέσχης Φίλων Άρη έφτασε στις 9.399. «Ποιο θα είναι το μέλος 9.400; Μπορεί να είσαι και εσύ…» προτρέπει ο φορέας, με στόχο φυσικά την μεγαλύτερη ενδυνάμωση του, σε στιγμές μάλιστα κατά τις οποίες ο σύλλογος έχει ανάγκη τον κόσμο του και τη βοήθεια του.

lesxii9399Μερικές χρήσιμες λεπτομέρειες όπως αναφέρονται στο σάιτ της Λέσχης: «Η εγγραφή ή η ανανέωση της συνδρομής στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ μπορεί να γίνει με μετρητά ή χρήση πιστωτική κάρτας στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 154, (κάτω από τη Θύρα 1), τηλ. 2310 323160. Επίσης μπορεί να γίνει με κατάθεση στην τράπεζα και με χρήση πιστωτικής κάρτας τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα.

Το ποσό της συνδρομής είναι 50€. Η συνδρομή είναι ετήσια και ισχύει για ένα ημερολογιακό έτος (από 1/1 έως 31/12 κάθε έτους). Τα δόκιμα μέλη (κάτω των 18 ετών) καταβάλλουν 50€ κατά την εγγραφή τους και δεν υποχρεούνται στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας τους

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη έχουν όλα τα προνόμια της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (ψήφος, δικαίωμα λόγου, εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κ.λπ.). Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέχει εκπτώσεις στα εισιτήρια διαρκείας και στην μπουτίκ στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που καταβάλλουν επιπλέον οικονομική ενίσχυση 50€».

 

To Top