Πήρε στην αποστολή Σολτάνι, εκτός μάχης ο Πρίττας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Ο Μανουέλ Μασάδο επέλεξε 18 παίκτες για τα Πηγάδια στους οποίους δεν είναι και τυπικά ο Ακόστα. Αντίθετα παίρνει μαζί του τον Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος βρέθηκε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μετρημένα τα… κουκιά για τον 56χρονο προπονητή των κίτρινων. Ο Νόε Ακόστα, ουσιαστικά από την Παρασκευή τέθηκε εκτός μάχης, ενώ δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Σάκης Πρίττας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, μια και έχασε τις προπονήσεις σχεδόν όλης της εβδομάδας και δεν ήταν στον δυνατό βαθμό έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη ο Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος όπως φαίνεται θα πάει μια ακόμη (από τις πολλές είναι αλήθεια…) ευκαιρία από τον Μασάδο, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα των κίτρινων.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Μασάδο: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Νίκο, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Φατί, Κατίδης, Τόχα, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.

To Top