ΜΠΑΣΚΕΤ

«Γίνε Champ, όχι “Champas”»- Το σποτάκι του ΟΑΣΘ για την εισιτηροδιαφυγή με τη συμμετοχή Νετζήπογλου (video)

Με το σύνθημα «στη ζωή σου γίνε Champ και όχι “Champas”» ο ΟΑΣΘ με τη συνδρομή πέντε αθλητών παρουσίασε το νέο διαφημιστικό σποτάκι κατά της εισιτηροδιαφυγής.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του επιβατικού κοινού ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης μετά την κατακόρυφη αύξηση λεωφορείων που κυκλοφορούν στο πολεοδομικό συγκρότημα, προχωρά πλέον και σε «φρέσκιες» ιδέες με target group τη νεολαία. Για τον λόγο αυτόν, πέντε αθλητές, «ξανασυστήνουν» τον ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, μέσα από ένα σποτ των 60 δευτερολέπτων.

Οι Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής, Ιωάννης Μελισσανίδης, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο μπασκετμπολίστας του Άρη, Όμηρος Νετζήπογλου, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ και ο δρομέας 400 μέτρων του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, Μιχάλης Παππάς, είναι εκείνοι που θυσίασαν για λίγες ώρες τις προπονήσεις για το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο περιθώριο της συνέντευξης επισήμανε με τοποθέτησή την ανάγκη για άρτια συγκοινωνία, ενώ πρόσθεσε ότι με την ολοκλήρωση του μετρό θα σχεδιαστεί ο νέος συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης.

«Όταν ξέρουμε ότι το μείζον πρόβλημα είναι το κυκλοφοριακό τότε είναι στο επίκεντρο κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας των πόλεων, όλων των αναπτυξιακών κέντρων και πόσο μάλλον των μητροπολιτικών. Θέλουμε καλή, προσιτή και αξιόπιστη συγκοινωνία για τους Θεσσαλονικείς και για αυτό δουλεύουμε όλοι», δήλωσε ο κος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε μάλιστα ότι πρέπει και οι πολίτες να συνεισφέρουν σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική και ποιοτική ανάταση του ΟΑΣΘ, προτρέποντάς τους να αγοράζουν εισιτήρια.

«Θέλουμε στάση υπευθυνότητας από τους πολίτες και να αγοράζουν εισιτήρια, γιατί από αυτό κρίνεται η ποιότητα της υπηρεσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και μέτρο, ποδηλατόδρομους, τον fly over και πολλά ακόμη έργα που θα αναβαθμίσουν τις συγκοινωνίες.

Βιεϊρίνια: «Θέλουμε να βοηθήσουμε την προσπάθειά σας». Με αυτά τα λόγια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΑΣΘ για τη συμμετοχή του στο σποτάκι που δημιουργήθηκε, ενώ ο Ιωάννης Μελισσανίδης δήλωσε ότι τα λεωφορεία του Οργανισμού συνδέονται άρρηκτα με την παιδική του ηλικία, όταν χρησιμοποιούσε την αστική συγκοινωνία για να φτάσει στις προπονήσεις του. Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις αθλητές.

Ο Διευθυντής Ασφάλισης Εσόδων του ΟΑΣΘ, Χρήστος Χατζηγεωργίου, υπογράμμισε ότι από αύριο ξεκινά η εκπαίδευση ελεγκτών στη χρήση του κινητού τάμπλετ για τον έλεγχο κομίστρου, αποχαιρετώντας οριστικά το μπλοκάκι. «Έχουμε θέσει σε ικανοποιητικό βαθμό στην εγκατάσταση κάποιων διαχωριστικών για να βοηθήσουμε την προστασία των οδηγών και να ανοίξει σιγά σιγά η πρώτη πόρτα», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηγεωργίου, ενώ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας, τόνισε ότι ήδη παρατηρείται αύξηση 40% των προστίμων μετά την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Πηγή: thesstoday.gr

To Top