Μέρος της προπόνησης ο Γκάμα, αύριο τα σπουδαία για Φαμπιάνο, Σούντγκρεν

Με τον Γκάμα να ακολουθεί μέρος της σημερινής προπόνησης και τους Φαμπιάνο – Σούντγκρεν να περιμένουν την αυριανή μέρα για να μάθουν αν θα μπουν στο πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία των «κίτρινων» για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ασκήσεις συναρμογής, rondo game και στη συνέχεια ενεργητική αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στα Γιάννενα, ασκήσεις υπεραριθμίας με τελειώματα φάσεων, ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελικό παιχνίδι τακτικής για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ο Μπρούνο Γκάμα ακολούθησε και σήμερα μέρος της προπόνησης, ενώ για τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Ντάνιελ Σούντγκρεν, πριν από την αυριανή προπόνηση (θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο»), θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή τους (αμφότεροι έχουν πιθανότητες να μπουν στο πρόγραμμα)» αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

To Top