ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γίνονται ανάρπαστα τα εισιτήρια του Άρης – Παναθηναϊκούς

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, με τον κόσμο των κιτρινόμαυρων να στέκεται σε ένα ακόμη παιχνίδι δίπλα στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Καστρίτη.

Τα “μαγικά χαρτάκια” κάνουν… φτερά και το Παλέ αναμένεται να ζήσει πάλι μεγάλες στιγμές.

Η μπουτίκ του Άρη θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 ως τις 15:00 σήμερα και από τις 10:00 ως την έναρξη του αγώνα, την Κυριακή.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα μπορούν να το κάνουν και ηλεκτρονικά:

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια (7-14 ετών) διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ     ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10     15€
8-9 VIP     20€
Gold     50€
Court Side     200€
5-6     15€
Παιδικό (7-13 ετών)     5€
To Top