ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Να μην κάνει το περσινό πισωγύρισμα

Με απουσίες στην άμυνα και λύσεις ανάγκης αγωνίστηκε πέρυσι στο Βόλο ο Άρης, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Ωστόσο σε καμία περίπτωση οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να σκέφτονται το περυσινό πισωγύρισμα.

Συγκεκριμένα, ο Άρης με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο αναγκάστηκε να αγωνιστεί με στόπερ τον Πίρσμαν λόγω ανετοιμότητας του Ενκουλού και τραυματισμού του Μπράμπετς. Κάτι που πλήρωσε με ήττα 2-0.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που τους δόθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή περιόρισαν την απειλή του Άρη. Στο δεύτερο μέρος, ο Άλχο αποβλήθηκε στο 55′ (έπρεπε να είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο) και ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό. Ο Οζέγκοβιτς μπήκε με υπέροχη ατομική ενέργεια στην περιοχή και έκανε το σουτ. Ο Κουέστα τον νίκησε, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Ντέλετιτς, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Βόλος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 30′. Ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαζικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαριέντος, ο οποίος νίκησε τον Κουέστα.

To Top