Γαλατσόπουλος για Γιώργο Κονδύλη: “Η αφοσίωση του στο μπάσκετ μας δίδαξε πολλά”

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, απέδωσε τον δικό του φόρο τιμής στον Γιώργο Κονδύλη με μία δήλωσή του, αναφερόμενος στο έργο του σπουδαίου παράγοντα κατά την διάρκεια της ζωής του.

Ο θάνατος του Γιώργου Κονδύλη βύθισε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, που θρήνησε τον χαμό ενός εκ των σπουδαιότερων εργατών στην ιστορία του αθλητισμού.

Μερικές ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, με δήλωσή του απέδωσε και αυτός φόρο τιμής στον άλλοτε Γενικό Διευθυντή της διοργανώτριας αρχής της Basket League.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Με λύπη και ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετώ τον Γιώργο Κονδύλη. Υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης αλλά και καλός φίλος πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ήταν σημαντική κάτι που αναγνωρίζεται από όλες τις ομάδες και όσους υπηρετούμε το άθλημα. H αφοσίωση του στο μπάσκετ μας δίδαξε πολλά. Με την ίδια αφοσίωση και αγάπη οφείλουμε κι εμείς να συνεχίσουμε το έργο του στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να καμαρώνει από ψηλά για το Επαγγελματικό Πρωτάθλημα που αφιέρωσε τη ζωή του.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου Κονδύλη, καθώς λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να παραστώ στο σημερινό «τελευταίο αντίο».

Πάντα θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη και την ευπρέπεια του.

Φίλε Γιώργο καλό ταξίδι”

To Top