Γαλιλαίας: «Δίπλα μας ο Γκάλης, τι γίνεται με τον Βεζένκοφ»

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χρήστος Γαλιλαίας μίλησε τον Νίκο Γκάλη και για την επίσκεψη του στο ARIS LEGEND STORE .

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«O Νικ είχε πολλά κέφια, ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην σκέψη της ιδέας αυτής, την υποδέχτηκε με μεγάλη ικανοποίηση και πολλά χιουμοριστικά σχόλια.

Η σκέψη για το τουρνουά είναι να γίνει τέλη Σεπτέμβρη ή το αργότερο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα οριστεί και η επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί με το τουρνουά ώστε να οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες και οι ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτό. Ο Νικ είναι εδώ για τον Άρη και είναι μεγάλη τιμή και τρομερή πολυτέλεια που έχουμε αυτόν τον άνθρωπο κοντά μας».

Για το θέμα του Βεζένκοφ:

«Οι γονείς του παιδιού θέλουν το καλύτερο για αυτόν και έτσι πρέπει να είναι. Πρέπει να δείξουμε όλοι υπομονή και να σεβαστούμε την απόφαση του παιδιού καθώς είναι απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του. Εμείς πιστεύουμε ότι το καλύτερο για τον αθλητή είναι ο Άρης αλλά θα σεβαστούμε την απόφαση που θα παρθεί».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΚΑΕ όπως και για την συνέντευξη τύπου που θα παρουσιαστεί ο κ. Αγγέλου και επίσημα.

Ενώ το μήνυμα που ήθελε να δώσει είναι: «χαμηλά την μπάλα και όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε κάτι», ήταν οι δηλώσεις του Χρήστου Γαλιλαία.

To Top