“Ο κόσμος του Άρη θα μας κρατήσει όρθιους”

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος στον Άρη, Κώστας Δράμπης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Λειτουργούμε σε ένα τρισδιάστατο επίπεδο και τα πηγαίνουμε μια χαρά, πρώτα από όλα το οικονομικό κομμάτι έχει μπει σε μία τάξη και αυτό είναι το βασικό, έχουμε απλωθεί πολύ σωστά και όλο το χρονοδιάγραμμα βαδίζει έως έχει και προχωράμε με σταθερές κινήσεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έχουμε πολύ καλό τιμ, πλήρως καταρτισμένο ενώ το μπάτζετ λειτουργεί σύμφωνα με την «τσέπη» του Άρη και δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι, καθώς η οικονομική υγεία του σωματίου προηγείται. Μπορούμε να τον χτίσουμε τον Άρη απλά χρειάζεται υπομονή και σταθερά βήματα», τόνισε αρχικά ενώ πρόσθεσε για τους παίκτες της ομάδας:

«Έχουμε πολλά δικά μας παιδιά και αυτό είναι πολύ καλό, για πολλούς είναι δεύτερη και τρίτη χρονιά. Μπορεί να μην είναι μεγάλα ονόματα αλλά θα γίνουν , έτσι ξεκινούν όλοι. Δεν έχω ακόμα άποψη για τα καινούργια τα παιδιά καθώς είναι ακόμα πολύ αρχή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Ηλιάδη αλλά και στον κόσμο του Άρη:

«Ο κ. Ηλιάδης είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, και το δίχνει στην δουλεία του. Στο εξωτερικό λειτουργεί άψογα τέσσερις ετερίες, δεν είναι τυχαίος άνθρωπος,  κατέχει το επιχειρείν, έχει πάθος και πείσμα για να φέρει το έργο εις πέρας, όλοι οι συνεργάτες του είναι πολύ καλοί τους έχω γνωρίσει όλους.

Το πραγματικό έσοδο του συλλόγου είναι τα εισιτήρια του γηπέδου, αυτά θα μας κρατήσουνε  στο άρθρο 99 και δεν θα μας αφήσουν να μπούμε σε περιπέτειες, οπότε ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει όρθιους».

To Top