ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δράμπης: “Στη σωστή κατεύθυνση η έλευση τεχνικού διευθυντή – Ο Άρης θέλει σταθερό κορμό και περισσότερους Έλληνες” (audio)

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη Κώστας Δράμπης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στον Flash 99,4 και στο “Αθλητικό Χ-PRESS”: “Το ότι ο Άρης αλλάζει συνέχεια προπονητές, σίγουρα δεν βοηθάει την ομάδα. Το να πετύχει ή όχι ένας προπονητής βέβαια, δεν αρκεί να είναι καλό όνομα. Ο Άλαν Πάρντιου δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση. Τώρα βλέπουμε να προσλαμβάνεται ένας τεχνικός διευθυντής, ο Κροάτης Παλίκουτσα. Είναι στη σωστή κατεύθυνση η έλευση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Δεν πρέπει όμως να είναι σε ένα γραφείο μόνο, αλλά να αναπτύξει ένα δίκτυο, να αναζητήσει παίκτες και να βρει αυτούς που ταιριάζουν στην ομάδα”.

Παράλληλα, τόνισε ότι: “Ο Άρης θέλει σταθερό κορμό, πάνω στον οποίο να χτίσει και όχι συνεχόμενες αλλαγές παικτών. Σίγουρα περιμένω να δω περισσότερους Έλληνες. Θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να υπάρχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο. Και φέτος πάντως στοίχισε ότι δεν βρήκε έναν παίκτη για να του λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Αυτή η μεγάλη αδυναμία του Αρη, χρειάζεται μεσοεπιθετικά να βρει παίκτες που θα μπορούν να σκοράρουν και να ‘μοιράζονται’ τα γκολ”.

Για τη συνέχεια της προσπάθειας του Άρη: “Δεν τελείωσε η χρονιά, σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν τα πλέι οφ, όπου ο Άρης μπορεί να εξασφάλισε και φέτος το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Άρης έστω και τώρα πρέπει να γίνει ομάδα”.

Ομολόγησε ότι ο Άγγλος Μακ Γκίνες είναι ο ποδοσφαιρικός του μέντορας, συνεργάστηκε και με τον επίσης Άγγλο Μπλάκστοουν, τονίζοντας ότι η Βρετανική ποδοσφαιρική φιλοσοφία είναι ψηλά.

Για την έλευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είπε: “Νομίζω ήταν μια συναισθηματική μεταγραφή, ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην πόλη του και στον Άρη, δεν νομίζω ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση. Είναι έμπειρος, είναι πολύ καλός παίκτης, έχοντας κάνει την πορεία του, έχουμε πολλά ερωτηματικά σε ποια κατάσταση είναι. Ότι κερδίσουμε όμως από τον Λάζαρο θα είναι σημαντικό για την ομάδα”.

Ακούστε όλη τη συνομιλία εδώ:

To Top