Γαλιλαίας: “Βρίσκομαι εδώ για να δείξει η ΣΑΡΙΣΑ ότι στηρίζει εμπράκτως”

Ο Χρήστος Γαλιλαίας τοποθετήθηκε στη διάρκεια της συνένετευξης Τύπου της νέας διοίκησης στην ΚΑΕ για την επαναδραστηριοποίηση της ΣΑΡΙΣΑ στα κοινά του τμήματος, καταρχήν με την δική του συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο κ. Γαλιλαίας τόνισε πως “η ΣΑΡΙΣΑ υπήρξε μία πρωτοποριακή κίνηση στον χώρο του αθλητισμού. Μέσα σε δύο χρόνια μαζέψαμε 600.000 ευρώ επιβεβαιωμένα και στο λογιστήριο της ΚΑΕ χωρίς να είμαστε μέτοχοι. Χαρίστηκαν αυτά τα χρήματα. Όταν διαπιστώσαμε ότι η διαχείριση των χρημάτων δεν είναι αυτή που θα κάνει μεγάλο τον Άρη αποφασίσαμε να αναστείλουμε προσωρινά την δραστηριότητα αυτή. Με την διοίκηση Πρωτοδικείου η ΣΑΡΙΣΑ ήθελε να δείξει εμπράκτως ότι στηρίζει την καινούρια προσπάθεια και προσωπικά τον Αρβανίτη. Γι’ αυτό βρίσκομαι κι εγώ στο διοικητικό σχήμα. Δεν έχουμε θέσει καμία προϋπόθεση για την χρηματοδότηση. Δεν υπάρχουν όροι, η Σάρισα είναι έξω αυτή την στιγμή. Υπάρχει διοίκηση, μας εμπιστεύεται. Αν συνέβαινε το αντίθετο, δε θα ήμουν εγώ στο διοικητικό συμβούλιο”.

Ρωτήθηκε για το θέμα της πληρωμής των Αλεξανδρή, Μανωλόπουλου όπως είχε δεσμευτεί και απάντησε πως “είχαμε αποφασίσει να πληρώσουμε εμείς το τεχνικό τιμ κι αυτό θα γίνει. Παρακαλέσαμε τον κ. Αλεξανδρή και τον κ. Μανωλόπουλο να κάνουν υπομονή. Η Σάρισα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις και θα εξοφλήσει το ποσό αυτό”.

To Top