Γαλιλαίας: “Η βιωσιμότητα προηγείται του αγωνιστικού. Θετικός απολογισμός παρά τις ατυχίες…”

Ο Χρήστος Γαλιλαίας υποστήριξε ότι η βιωσιμότητα της ομάδας προηγείται του αγωνιστικού και τόνισε πως υπάρχει θετικός απολογισμός παρά τις ατυχίες.

Το μέλος της διοίκησης τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις: “Η βιωσιμότητα της ομάδας είναι πιο πάνω από το αγωνιστικό. Η οικονομική εξυγίανση προηγείται, για να υπάρχει υγεία στο αγωνιστικό. Εύκολο δεν είναι τίποτα, μακάρι να μπορούσα να πω με βεβαιότητα ότι θα γίνει όπως περιμένουμε. Οφείλουμε να το παλέψουμε και δεν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή. Προσπαθούμε να κάνουμε βήμα βήμα και θέλουμε να ανταποκριθούμε, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το πλάνο όσο καλύτερα μπορούμε και να δουλέψουμε με επιτυχία”.

«Η παρουσία του Νίκου Γκάλη σε κάποια πράγματα είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Η προσέλκυση χορηγιών, έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες και με νούμερα, θέλουμε υπομονή. Θα πρέπει να πιστέψουν αυτοί οι χορηγοί στη δυναμική της ομάδας και να έρθουν κοντά στην ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό, για την έκταση της τονισε: «Είναι πως το βλέπει κανείς, υπάρχει αρνητισμός, αλλά είναι καλό ότι ασχολείται ακόμη ο κόσμος. Αν δούμε τα δεδομένα της ομάδας, το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό και νομίζω ότι παρά τις ατυχίες , έχουμε θετικό απολογισμό. Τρεις παίκτες είναι πολύ μικροί, όπως ο Μποχωρίδης, ο Βεζένκοφ και ο Γκίκας , είναι πολύ καλοί για την ηλικία τους, ενώ οι αντίπαλοί μας πολλές φορές έχουν πολύ δυνατά ονόματα. Ποια ομάδα σε πρώτη εθνική κατηγορία, αγωνίζεται μόνο με γηγενείς παίκτες;

To μπάτζετ του Άρη είναι δυσανάλογο, γιατί δε μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα επιλογές και κληθήκαμε να πάρουμε παίκτες από συγκεκριμένη σειρά. Πολλές ομάδες εξαρτώνται από τους ξένους δέστε τον Απόλλων, τον ΚΑΟΔ, τα Τρίκαλα, τον Απόλλων Πάτρας!
Αν μπορούσε να πάρει ο Άρης δύο Αμερικανούς, που θα μπορούσε να φτάσει; Nα υπενθυμίσω ότι πέρσι αποφασίσαμε να εξυγιάνουμε την ΚΑΕ με το πλάνο που θέσαμε και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα πλάνο πάνω σε Έλληνες και νεαρούς παίκτες. Αυτό κάναμε από την αρχή μέχρι το τέλος…»

 

To Top