Κοινό μέτωπο για επενδυτή! Ούτε λεπτό για χάσιμο…

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες η συνάντηση των φορέων του Άρη στο γήπεδο Χαριλάου. 

ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΚΑΕ και ΑΣ, αλλά και οι νομικοί του συλλόγου βρέθηκαν λίγο μετά τις 7μ.μ. στα γραφεία του φορέα, με συγκεκριμένη κατεύθυνση: να καθοριστεί άμεσα ένας συγκεκριμένος τρόπος δράσης. Ήδη κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο. Η συζήτηση κράτησε μέχρι λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Το θέμα του επενδυτή μπήκε στο τραπέζι και συζητήθηκαν τρόποι… άμεσης δράσης ώστε ο Άρης να βρεθεί παντού, έστω και τώρα, ενωμένος και αποφασισμένος να «χτυπήσει» πόρτες, να πιέσει εκεί που πρέπει να βρει τον δρόμο για την διέξοδο…

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στις νομικές ενέργειες, άρθρο 106ια, άρθρο 99 κτλ. Επίσης, τέθηκε το θέμα της κατηγορίας που θα παίξει ο Άρης και των κινήσεων που πρέπει να γίνουν.

Πέρα από το δ.σ. της ΚΜΑ που ήταν σύσσωμο παρών, παρόντες ήταν οι Στεφανίδης, Φουρλίγκας από την ΠΑΕ, Νικολός από την ΚΑΕ, Γιώτας, Ελευθεριάδης από τον ΑΣ, οι νομικοί Αργυριάδης, Γρόλλιος, Τσομίδης, Χριστοφορίδης, τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής Σιδέρης, Ιωάννου, Χατζής και ο Δεσύπρης.

To Top